X
تبلیغات
پارازیت - ترشی انبه و ترشی لیته بادمجان
Total Touch

پارازیت

وبلاگی شخصی با موضوعاتی عمومی

Membership

ترشی انبه


مواد لازم :

آب لیمو نیم لیتر معادل دو لیوان و نیم- انبه نیم کیلو- رب گوجه فرنگی 250 گرم- سرکه نیم لیتر معادل دو لیوان و نیم- زعفران ساییده، هل کوبیده، دارچین، خاکه قند مجموعاً دو قاشق سوپخوری

طرز تهیه :


به دلیل اینکه معمولاً انبه به صورت خشک در دسترس است برای آماده کردن انبه را خشک کرده و به شکل پوره له کنید و با رب گوجه فرنگی مخلوط کنید. زعفران ساییده و دارچین را به آن بیفزایید. اگر انبه خشک نبود آن را رنده یا چرخ کنید. با رب گوجه مخلوط کرده و زعفران آن را اضافه کنید. سپس سرکه را بریزید هم بزنید تا تمام مواد مخلوط شده و بگذارید حدود یک هفته تا ترشی جا بیافتد.

ترشی لیته بادمجان

مواد لازم :

بادمجان 1 کیلو گرم
هویچ 300 گرم
سیر 300 گرم
سبزی خشک(نعناع- شود- ریحان بنفش- ترخون- و کمی مرزه )
پودر تخم گشنیز 3 قاشق غذا خوری
سرکه به مقدار لازم
نمک و زرد چوبه به مقدار لازم

طرز تهیه :

1- بادمجان ها را با پوست می شوییم و خرد می کنیم و با یک لیوان سرکه می گذاریم بپزد .بعد از اینکه کاملا پخت کنار می گذاریم تا سرد شود .
2- بادمجان ها را به همراه سیر و هویچ به کمک چرخ گوشت چرخ می کنیم تا کاملا یکدست شود .
3- سبزی خشک و نمک و زرد چوبه و پودر گشنیز را هم به بادمجان های چرخ شده اضافه می کنیم البته سرکه را فراموش نمی کنیم آنقدر سرکه اضافه می کنیم که لیته ما نه سفت باشد و نه نرم و خوب مخلوط می کنیم .
4- در آخر هم لیته را به شیشه منتقل می کنیم و آن را می توانید در فضای خارج از یخچال نگهداری بکنید .

آبی که در ظرف آنها وجود دارد از ترکیب رنگ های خوراکی و آب تشکیل می شود که البته از دست فروشان قابل تایید نیست.

Latest publications:

From Parzitt Blog 2008

Sat 3 Jul 2010

 

ادامه راه وبلاگ؛ "من چی بگم؟"
Mon 25 Jan 2010

 

نوروز 88 :دی
Sun 22 Mar 2009

 

مرغ گرفتار
Tue 11 Nov 2008

 

Total Touch